ELAVIV

ELAVIV De enige echte EL AVIV, smaakt sinds 1985

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 3960 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Elaviv. Meer weten? Ontdek meer

28 jun 2022 om 22:03 Super snelle bezorging en weer een heerlijke kapsalon!
28 jun 2022 om 3:31 Lekker man bestelling niet eens gehad. Ben 2 sec gebeld met onbekend nummer maar geen eten voor de deur
28 jun 2022 om 3:09 2 uur gewacht op mijn eten eten koud gekregen eten was walgelijk. Nooit meer dat ik hier bestel
27 jun 2022 om 12:08 Nooit aangekomen voor niks betaald
27 jun 2022 om 11:34 Net iets teveel knoflook saus, maar normaal is dit niet het geval dus kan gebeuren. Kapsalon was verder weer heerlijk zoals altijd! Onderstaande review over nooit hier bestellen, niet terecht naar mijn mening (ik bestel hier regelmatig:))
26 jun 2022 om 14:52 Nooit geleverd niet hier bestellen!!!
26 jun 2022 om 10:47 Niks binnen gekregen
26 jun 2022 om 5:09 Ze zijn niet komen opdagen
25 jun 2022 om 7:23 2 uurtjes gewacht voor een koude pizza die nog verkeerd was geleverd een koude kapsalon en me drankje ontbrak en als je probeert te bellen krijg ik gelijk een voicemail bagger
25 jun 2022 om 0:44 Kapsalon Shoarma blijft verrukkelijk lekker!
24 jun 2022 om 15:14 Bezorger nooit gekomen wtf man laat mensen niks bestellen dan
24 jun 2022 om 14:26 Pizza zelf was prima. Bezorging was wel meer dan een half uur te laat en de bezorger belde ook nog aan terwijl er als opmerking duidelijk bij stond dat dat niet de bedoeling was. Gelijk de hele familie wakker. Niet zo chill.