ELAVIV

ELAVIV De enige echte EL AVIV, smaakt sinds 1985

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 4144 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Elaviv. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 17:28 Eten is lekker maar bijna 2 uur gewacht en niet opnemen als je beld. Niet netjes je zal maar honger hebben
23 sep 2022 om 21:16 Eten was wel goed, alleen bijna 1.5 uur gewacht op het eten en nemen nooit de telefoontjes op. Niet normaal. Is de laatste keer dat ik bestel.
23 sep 2022 om 21:04 Ben & Jerry ijs verkeerde smaak bezorgd ( cheese cake ipv brownie chocolade ) en was gesmolten , kapsalon was goed te doen
23 sep 2022 om 14:34 Altijd heel erg tevreden over hun kwaliteiten!
23 sep 2022 om 10:06 Lekker
23 sep 2022 om 0:42 De bezorger wat niet erg beleeft onbeschoft zelfs het eten smakte oud heb het weg kunnen gooien met bedoven sla er tussen niet goed het is de 3rde keer dar ik hier bestel maar de laatste keer mensen beste bij iemand anders als je niet ziek wil worden
21 sep 2022 om 16:42 horrible as if the delivery guy threw the bag around multiple times
19 sep 2022 om 22:20 Ik kocht een kapsalon en ik vond het aight beetj weinig saus maar dat was de probleem niet.toen ik de tas open deed was de kapsalon 90° gedraaid.heel jammer dit
19 sep 2022 om 2:04 Bestelling nooit gekregen en ze konden ineens niet opnemen, maar wel betaald
17 sep 2022 om 16:21 Wel betaald, maar niet bezorgd. ook geen telefoontje niks.
17 sep 2022 om 8:23 Bezorgtijd duurde lang en eten was koud, als jullie zo blijven doorgaan haal jullie bezorgnaam uit die thuisbezorgd
14 sep 2022 om 19:56 De kapsalon was niet lekker en ze waren de bakjes knoflooksaus vergeten.